Reserveer een haventaxi
in regio Amsterdam en Rotterdam

Een bemanningslid of een hele crew: we brengen en halen ze allemaal veilig van en naar de havens in Nederland en België. Ook de toenemende formaliteiten zoals contacten met haven- en grensautoriteiten nemen we u graag uit handen. Alles voor een behouden vaart én taxirit.

Vervoer van en naar de grootste haven van Europa

Vervoer van bemanningsleden en complete crewchanges van schepen: laat dat maar over aan de chauffeurs van Reyertravel Vervoersdiensten.

Medische afspraak
Wanneer uw bemanningslid naar een dokter of tandarts moet, kunt u onze centrale bellen. We nemen dan contact op met een gespecialiseerde havenarts en zorgen dat het bemanningslid gebracht en gehaald wordt. Wanneer voorgeschreven medicatie opgehaald moet worden, regelen we dit ook. 

Nederland en België
Vanuit onze vestigingen in Amsterdam en Rotterdam vervoeren we ook spare parts en documenten. Zo heeft u 1 bedrijf voor al uw vervoer in de Nederlandse en Belgische havens. 

taxi van Reyertravel Vervoersdiensten in regio Amsterdam

Crewchanges

Wanneer u een complete crew wilt aflossen, hebben we een touringcar voor u klaarstaan. Daarbij handelen we de grensformaliteiten af, zoals het voldoen van visagelden. Na voldoening van de visagelden krijgt u van ons een factuur met daarbij de originele kwitantie van de immigratiedienst. Ook het reserveren van een hotelovernachting kunnen wij voor u uit handen nemen. 

Alle hens aan dek?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, of een haventaxi reserveren in regio Amsterdam en Rotterdam? We zijn 24 uur per dag bereikbaar voor het reserveren van vervoer.
Bel 010-4280000 of stuur ons een e-mail.