Elke passagier, zakelijk of particulier, arriveert op tijd op zijn bestemming. Dat is een van onze doelen. Reserveer een reguliere taxi of een bus voor meer dan 8 personen in de regio Rotterdam. Onze chauffeurs zijn stipt op tijd, spreken verschillende talen en komen altijd representatief voor de dag.
 

Taxi

Een snelle taxi met een chauffeur die altijd representatief voor de dag komt. Een taxi van Reyertravel Vervoersdiensten herkent u direct aan het taxibordje op het dak met ons bedrijfslogo. Onze chauffeurs dragen een keurig en herkenbaar donkerblauw uniform.

Groepsvervoer

We hebben diverse taxibussen voor het vervoer van maximaal 8 personen. In de bus is het mogelijk te beschikken over een koelkast, dvd-speler en airco. Daarbij is het mogelijk om de opstelling van de stoelen te veranderen.

Grote groep?
Wanneer u met een groter aantal personen wilt reizen, kan dat ook. Hiervoor hebben we touringcars.

Reyertravel Vervoersdiensten in regio Amsterdam

Taxi van en naar de luchthaven

Begin uw vakantie of (zaken)reis al op de stoep van uw huisadres. Onze chauffeur staat op tijd voor uw deur en rijdt direct door naar de gekozen luchthaven. Dit alles tegen een vast tarief. 

Aankomst
Wanneer u een rit van de luchthaven naar huis reserveert, houdt de centralist uw verwachte aankomsttijd in de gaten. Op deze manier hoeft u bij vroegere aankomst op de luchthaven niet onnodig lang te wachten.

Zakelijk vervoer

We hebben ons gespecialiseerd in het vervoer van directieleden, managers en captains of industry. Een auto van Reyertravel Vervoersdiensten is uitgerust met luxe donkere, lederen bekleding. Onze chauffeurs zijn opgeleid. Hierdoor zijn zij in alle omstandigheden een goede begeleider en gastheer. Daarbij spreken onze chauffeurs verschillende talen.

Businesstransfers
We halen u of uw gasten op van bijvoorbeeld de luchthaven. Onze chauffeur staat dan met een naambordje of een bord met uw bedrijfslogo bij de gate. De chauffeur helpt u met het tillen van uw bagage naar de auto.

VIP
Onze VIP-bussen zijn ingericht voor comfortabel vervoer van maximaal 8 personen. Elke bus heeft een navigatiesysteem, climate control, een koelkast en een dvd-speler. Voor een groter aantal personen hebben we een midibus klaarstaan. 

 

Meer informatie?

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen, een afspraak maken voor een eerste kennismaking of een taxi reserveren?
Bel 0180 - 41 33 66 of stuur ons een e-mail.